Seværdigheder

Sandersvig21(1).jpg
Sandersvig Camping & Tropeland ligger i et naturskønt område ca. 300 m fra en dejlig børnevenlig badestrand ved Lillebæltskysten. Der er mulighed for gode gåture både i skov og ved strand.
For de fiskeinteresserede er der Put and Take-søer og havfiskeri i nærheden.

Christiansfeld, som er kendt for sin specielle kirke, brønd og byggestil og selvfølgelig honningkagerne, ligger 12 km fra pladsen.
Chriristansfeld er den 4. juli 2015 blevet udnævnt til Verdensarv af UNESCO´s verdensarvskomite. Se mere her
Der er muligheder for rundvisninger i byen.

haderslev00[1].jpg
Haderslev ligger 15 km fra Sandersvig Camping. Det er en hyggelig købstad med bl.a. en flot domkirke, hvortil vores dronning Margrethe har designet kirketekstilerne.
Den gamle bydel i Haderslev er også en gåtur værd. I centrum er gode indkøbsmuligheder.

Geografisk have

Geografisk Have i Kolding er en 12 hektar stor, botanisk have med planter fra hele verden. www.geografiskhave.dk
Sandersvig Camping & Tropeland ligger ca. 70 km (ca. 1 time 15 min) fra Legoland, som altid er en stor oplevelse at besøge.Se åbningstider, priser og meget mere her: www.legoland.dk
Legoland (foto R. Kjær).
LEGO, LEGO logo, Klods konfigurationerne og LEGOLAND er varemærker tilhørende LEGO Gruppen og her anvendt med speciel tilladelse. ©2006 LEGO Gruppen.
25 km fra Legoland ligger Givskud Zoo. GIVSKUD ZOO er en safaripark, som du bedst oplever både i bil og til fods. Parken er opdelt i en række safariruter adskilt af store gå-områder med tilhørende legepladser og parkeringspladser. www.givskudzoo.dk