Pladsoplysninger

slide_10.jpg
I hovedbygningen finder man informationen, hvor der altid er et medlem af familien Holst/Holst-Mattrup til at betjene gæsterne. I tilknytning til kontoret finder man minimarkedet, hvor også grillbaren er. Åbningstiderne vil altid være opslået på butiksdøren.
minimarked(1).jpg
I samme bygning er opholdsstuen, som er delt i 2. I den ene afdeling er der spillemaskiner, poolbord og TV. I den anden er der TV og borde til at hygge sig ved.  

Lige over for pladsen, har vi et friareal på 50.000m², hvor det er muligt at flyve med drage, træne sin hund og meget mere. Kun fantasien sætter grænser.  Det er også her heste, høns, kaniner og gæs bor.
163_6378(1).JPG
Bygning 4 er den nyeste og største servicebygning på campingpladsen og den opfylder kravene til 5 stjerner. Her er 7 familierum, 1 handicapbad, en baby/børneafdeling, samt køkken med spiseafdeling. Som noget nyt har også hundene fået deres eget badeværelse.
Alle rummene er udsmykkede med unikke mosaikbilleder.
2004_05_29K_kken1.jpg
Hvis man selv ønsker at lave mad, er der 4 køkkener på pladsen, alle med komfurer med ovne og kogeplader. Der er gode opvaskemuligheder og det varme vand er gratis. Køkkenet er altid et godt sted at få en snak med de andre campister.