Fastliggerpladser

Sæsonpladser på Sandersvig Camping & Tropeland.

På Sandersvig Camping og Tropeland er der mulighed for at leje en sæsonplads som passer til det man har lyst til.
I sæson 2017 er perioderne:
En forårssæson  fra  7/4 til 25/6
En helsæson fra  7/4 til 17/9
En ”halv-vinter”  fra  18/9-16 til 1/11-16
En vintersæson  fra  18/9-16  til 7/4-17
Et helt år fra ankomstdato og 1 år frem.
En fastliggerplads har en størrelse på ca. 12 m x 12 m, og alle pladserne har egen måler. Strømforbruget afregnes efter forbrug.

Sandersvig Camping & Tropelands badeland har åbent fra Påske til midt i september. Dette gælder også for minimarkedet. I samme tidsrum er vi altid på kontoret eller i umiddelbar nærhed heraf. Resten af året kan vi altid nås på telefonen.

Se prisen for de forskellige perioder i  2017 i prislisten her

Pladslejen betales ved periodens start og inkluderer: far, mor og hjemmeboende egne børn under 18 år. I badelandets åbningperiode (Påske til midt i september) kan disse medlemmer af familien besøge dette GRATIS 1 gang pr. dag. Der udleveres en chip pr. pers. hvor der automatisk indsættes 1 tur om dagen. Ekstra besøg koster 12,50 kr. pr. person. Elforbrug afregnes ved periodens slutning.

Det er altid muligt at komme og se på de ledige fastliggerpladser. I vinduet i informationen er der altid en pladsplan hvorpå de ledige enheder er markeret, og i en holder på døren kan man tage en brochure med en pladsoversigt. Har man spørgsmål træffes vi altid på tlf. 74566225. Vi er altid klar til en campingsnak.

Ønsker man at reservere en plads indbetaler man et depositum på 1500 kr. Restbeløbet indbetales ved sæsonstart. Betaling af sommersæon og helårspladser kan deles i 2 ved betaling af et gebyr på 200 kr. Halvdelen betales ved sæsonstart, resten 3 mdr. senere.
Ved afbestilling betales depositum 750 kr. tilbage såfremt dette sker senest 2 mdr. før sæsonstart og såfremt pladsen er totalt ryddet.


Gæster:
Besøg uden overnatning er gratis, blot skal gæster parkere udenfor pladsen. Ønsker man at besøge badelandet koster dette 40 kr. pr. person.
Besøgende der overnatter skal tilmeldes i informationen og prisen er den gældende overnatningspris ifølge prislisten. Overnattende gæster får også en gratis adgang til  badelandet.